Mijn alerts Direct regelen
Menu

Olympic Hotel Amsterdam verkocht aan Chinese investeerders

Nieuwsitem

Het in reeds in aanbouw zijnde ‘sporthotel’ te Amsterdam is verkocht aan Chinese investeerders. Het hotel met 309 kamers wordt medio oktober 2018 geopend. Zowel het vastgoed als exploitatie komt in dezelfde handen.
Het betreft een investeringscombinatie van managing director Alex Chang, Kunshang en Wenzhou Tonyong Locks, een van de grootste slotenmakers ter wereld, van de familie Zhang (in Nederland bekend van o.a. Abus en Axa). Hotelontwikkelaar Uhre (Chris Luken) is verkopende partij.

Het hotel verrijst aan het IJsbaanpad; in de bocht van de stadiongracht naast het Olympisch Stadion, midden in de ‘Sportas’. Het hotel zal zich richten op (internationale) sporters, zakenmensen (Zuidas en RAI) en leisure gasten. Aan de zijde van het Olympisch Stadion komen een groot terras en een aanlegsteiger voor boten. ‘Straks kun je vanaf de hoger gelegen kamers de sportwedstrijden en events in het stadion zien, en wie weet misschien wel genieten van de Olympische spelen 2028’, aldus Alex Chang.

Op dit moment hebben de kopers reeds Hotel Espresso en Urban Lodge te Amsterdam in hun portefeuille.

Bron: PropertyNL

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts