Mijn alerts Direct regelen
Menu

NYFA Café in Beurs van Berlage

Nieuwsitem

AMSTERDAM – In de Beurs van Berlage aan het Damrak komt een NYFA Café (New York Film Academy). Hier zullen tal van culturele activiteiten rond de internationale filmwereld plaatsvinden.

Vermaat Groep gaat het culturele café exploiteren. De gemeente Amsterdam is eigenaar van de Beurs van Berlage.

Het NYFA Café in de Beurs van Berlage gaat exposities rond film organiseren, maar ook presentaties van gastsprekers uit de internationale cinema. Daarnaast staan speciale evenementen rond (speel)films op het programma en workshops voor studenten aan film-, toneel- en mediaopleidingen in Amsterdam en omgeving.

De Amsterdamse vestiging wordt het tweede NYFA Café: het eerste staat in Battery Park in New York. Amsterdam is na Parijs en Florence de derde Europese dependance voor de Academy.

De Van der Leij Groep (bouw-, onderhoud- en ontwikkelgerelateerde ondernemingen) heeft de komst van de New York Film Academy naar Amsterdam mede mogelijk gemaakt en is ook officieel vertegenwoordiger.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts