Mijn alerts Direct regelen
Menu

Nieuwe branchevereniging voor sauna- en wellnessbedrijven

Nieuwsitem

Vorige week is de  nieuwe branchevereniging voor de sauna- en wellnessbranche opgericht, onder de naam De Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness bedrijven (VNSWB). De nieuwe vereniging zal de belangen behartigen van alle bedrijven in deze branche. De VNSWB gaat zich onder andere inzetten voor werkbare wet- en regelgeving, adequate opleidingen en imagoversterking, zoals de positieve gezondheidseffecten van wellness.
De VNSWB ziet een groot belang in voor een nieuwe vereniging, gezien de groeiende populariteit die de sauna- en wellnessbranche geniet met op dit moment al vele miljoenen bezoekers aan sauna- en wellnessbedrijven in Nederland.

Samenwerking VNSWB en KHN
De VNSWB gaat een samenwerking aan met Koninklijke Horeca Nederland. De ondernemingen die actief zijn binnen de sauna- en wellnessbranche, ongeacht de grootte van de exploitatie, kunnen zich aansluiten als lid van de VNSWB en hiermee rekenen op ondernemersondersteuning en/ -vertegenwoordiging in de voor de branche relevante thema’s.

Organisatie
Op dit moment kent de vereniging bijna 50 leden en het voorlopige bestuur verwacht binnen afzienbare tijd door te groeien naar 75 leden.

VSB%20Wellness%20Sauna%2028

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts