Mijn alerts Direct regelen
Menu

NEXT verhuurt horecaruimte Merwehoofd te Papendrecht

Nieuwsitem

NEXT verhuurt horecaruimte Merwehoofd te Papendrecht

Op maandag 24 augustus 2015 heeft NEXT Real Estate een 10-jarige overeenkomst afgesloten voor 630 m² b.v.o. horecaruimte aan de Slobbengorsweg 149 te Papendrecht. Adhoc horecamakelaars adviseerde NEXT bij deze transactie. Het pand met horecabestemming is gelegen op een unieke locatie nabij het kruispunt van de rivieren Oude Maas, Beneden-Merwede en Noord. Deze locatie is ook wel bekend als het Merwehoofd, met een schitterend uitzicht op Dordrecht.  De huurovereenkomst is afgesloten met een tweetal jonge ondernemers.

Arjan en Mark PapendrechtDe Papendrechters Arjan Kuipers en Mark van den Berg, die ruime horeca-ervaring hebben opgedaan in diverse toprestaurants en horecascholen in Nederland, zullen hier hun Restaurant & Wijnlounge De Ertepeller vestigen. Voordat het zover is moeten zij eerst nog het laatste stuk financiering door middel van een crowdfundingactie weten op te halen. Vervolgens wordt de casco ruimte afgebouwd en van een strak design voorzien. De jonge ondernemers verwachten in februari 2016 de deuren te kunnen openen voor hun gasten.

Arjan en Mark vinden dat de markt in Papendrecht klaar is voor een nieuw en hoogwaardig horeca concept. De prachtige ligging en grootte van het pand scheppen vele mogelijkheden om hun passie voor het vak en visie op gastronomie in te verwerken. De ambitie is om hét gastronisch centrum van de Drechtsteden te worden.  Het doel is om met een gedreven en ervaren team hun passie en visie over gastronomie over te brengen naar hun gasten. Dit door middel van de mooiste wijn/spijs combinaties en oprechte gastvrijheid.

Spits alg-5

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts