Mijn alerts Direct regelen
Menu

Mobile Experience: eventlocatie op wielen

Nieuwsitem

Een hightechtrailer waarmee je op iedere gewenste locatie snel een evenementenlocatie kan creëren, dat is het unieke object dat Adhoc horecamakelaars aanbiedt. De truck, voorheen in het bezit van Illy, is voorzien van alle luxe en comfort, van stijlvol designmeubilair tot de nieuwste technologie op het gebied van licht en geluid. Via de laadklep wordt een in het oog springende entree gecreëerd. De Mobile Experience kan ook over het water worden gebouwd.

_UUS1757

De locatie kan worden uitgebouwd met een stijlvolle tent van antracietkleurig doek en Amsterdamse raampartij. Dit maakt de Mobile Experience met een oppervlak van maximaal 300 m² tent geschikt voor events tot 400 personen. De zijwanden van de trailer kunnen worden geopend en de vloer kan naar buiten worden doorgetrokken, waardoor een groot terras ontstaat. Zo worden er extra vierkante meters gecreëerd.  De vraagprijs bedraagt € 110.000,– exclusief BTW.
De koop-verkoop-overschrijving wordt door verkoper zelf geregeld. Voor meer informatie:  Henk Sluiter, henk@adhoc-hm.nl. Of klik op onderstaande link waar je een brochure vindt.

http://www.entreemagazine.nl/nieuws/advertorial/mobile-experience-eventlocatie-op-wielen26215

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts