De Nieuwe KHL in Amsterdam is verkocht
Na negen jaar hebben Gerard en Jan Krabben 1 juli jl. afscheid genomen het stokje overgedragen aan Stanja van Mierlo.
Na negen jaar hebben Gerard en Jan Krabben 1 juli jl. afscheid genomen het stokje overgedragen aan Stanja van Mierlo.
Een groep beleggers heeft het deels aan de gemeente Gorinchem verhuurde onroerend goed aan de Kleine Schelluinsekade 3 te Gorinchem gekocht van de huidige exploitanten-eigenaren.
Joey Benard uit Schagen opent eind september een vestiging van Heinde in het Makado Centrum in Schagen.
Verhage opent 45e vestiging aan de Kooikersweg 559 in Den Bosch
Dit prachtige horecabedrijf, gelegen aan de haven van IJburg en onder andere bekend staat om zijn unieke terras aan het water, heeft een nieuwe eigenaar.
VASTGOEDKANSEN IN DE HORECA: HOE ADHOC DE MARKT VORMGEEFT
Het nieuwe horecaseizoen is gestart en biedt interessante kansen voor vastgoedbeleggers en horecaondernemers. Expert Adhoc bespreekt de actuele trends in de Nederlandse horecamarkt, van groeiende steden, uitdagingen in stadscentra tot nieuwe ontwikkelingen, zoals de prestigieuze opdracht die het kantoor recent uitvoerde in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Directeur Henk Sluiter deelt zijn visie en is optimistisch. ‘Het gaat goed in de horeca: alles zit vol.’
Onlangs is de populaire cocktail- en nachobar Parakeet in Amsterdam Oud West overgenomen. Hoewel de verkopers hun vleugels uitslaan, blijven zowel de naam als het unieke concept behouden.
Restaurant KavKaz wordt een specialiteitenrestaurant met gerechten uit de Armeense en Georgische keuken. Kavkaz is een initiatief van Arthur (o.a. bekend van Macciotto in Leiden) en zijn compagnon Levik.
Met pijn in het hart neemt eigenaar Aart Zoetbrood (64) na 10 jaar afscheid van restaurant en bar Blokes in hartje uitgaansgebied. Adhoc horecamakelaars begeleide deze "off-market transactie" van het horecabedrijf en het vastgoed namens de verkoper.
De ca. 280 m2 grote casco ruimte wordt binnenkort aan het restaurant overgedragen en daarna kan de intensieve periode van verbouwen en inrichten beginnen. Na de zomer opent het all-you-can-eat hotpot restaurant haar deuren. Na succesvolle opening van de eerste Don Don Shabu in Chinatown Den Haag is dit de tweede vestiging.
Na zeven mooie jaren draagt de eigenaar van Bistro Noroc het stokje over aan een nieuwe, ervaren opvolger.
De Amsterdamse horecamarkt bloeit en groeit, constateren Bram Stokman en Mark Roos, beiden registermakelaar en partner bij Adhoc horecamakelaars. Maar met name door de hard stijgende kosten moeten ondernemers scherp aan de wind varen. De partners van Adhoc horecamakelaars, NVM Business-lid van het eerste uur, over noodzakelijke innovatie, nieuwe hotspots en hun horecapassie.