Mijn alerts Direct regelen
Menu

Meer Easyhotels in grote steden Benelux

Nieuwsitem

Budgethotelketen Easyhotel gaat uitbreiden in de Benelux. Tot 2017 moeten er minimaal zeven nieuwe hotels komen in het centra van grote steden.

Dat meldt de keten maandag 1 juni.

Danzep Hotels, de Nederlandse franchise-houder van Easyhotel, opende eerder Easyhotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met een investering van 25 miljoen euro hoopt het bedrijf verdere groei te versnellen en hotels te openen in bijvoorbeeld Maastricht, Groningen en op Schiphol.

“Er is veel behoefte aan betaalbare accomodaties in het centrum van grote steden in de Benelux. Vaak staat een goedkope overnachting in het centrum gelijk aan weinig kwaliteit”, aldus directeur Lucas Drewes.

“Onze hotels hebben goede kamers maar doorgaans geen faciliteiten als restaurants en zwembaden. Omdat wij streven altijd in het centrum te zitten, is er in de buurt altijd genoeg te vinden,” zegt Drewes.

Easyhotel is een budgethotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van Easyjet. Wereldwijd heeft Easyhotel twintig hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Momenteel wordt een Easyhotel in Brussel gebouwd.

Bron: nu.nl

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts