Mijn alerts Direct regelen
Menu

McCafé en Salad Bar open in McDonald’s Hoorn

Nieuwsitem

De internationale concepten Salad Bar en McCafé zijn in Nederland geopend. De McDonald’s-vestiging in Hoorn heeft de primeur.

Sinds een paar dagen staat daar een groot bord met ‘McCafé’ op de buitenkant van de vestiging. In het restaurant is een aparte balie gebouwd, waar klanten koffie kunnen bestellen en kunnen kiezen uit een divers aanbod aan zoetigheden: croissants, desserts, cheesecakes, brownies en donuts. McCafé is nieuw in Nederland, maar het is in veel andere Europese landen al bekend.

macEasy order kiosk
Salad Bar is alleen nog bekend in Frankrijk. Bij deze bar kunnen klanten hun eigen salades samenstellen. In Nederland is daar nog wat extra’s aan toegevoegd: via de easy order kiosk in het restaurant kunnen klanten een salade kiezen en aanvullen met bijvoorbeeld bacon en kip. Uiteindelijk wordt de salade in het zicht van de gast gemaakt en op verzoek aan tafel uitgeserveerd.

Uitrol
De concepten zijn nu alleen nog in de vestiging in Hoorn te bezoeken. Eerder gaf de algemeen directeur van McDonald’s Nederland, Manu Steijaert, aan dat er de pilot ook zou starten in de filialen in Barneveld, Vlaardingen en Amsterdam Zuidoost. Maar dat is toch niet het geval. Het is wel de bedoeling dat het uiteindelijk verder uitgerold wordt. Ruim 80 procent van de 245 restaurants is geschikt voor deze concepten, liet de algemeen directeur in een eerder interview weten.

Bron: Out.of.Home Shops
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts