Mijn alerts Direct regelen
Menu

Marktkraampjes door Michelin met ster beloond

Nieuwsitem

Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle en de Hill Street Tai Hwa Pork Noodle in Singapore zijn door Michelin beloond met een ster. Michelin publiceerde voor het eerst een Singapore-gids en in totaal werden 29 restaurants onderscheiden.

Met de toekenning van een Michelinster aan twee marktkraampjes heeft Michelin de lancering van de eerste gids in Singapore flink voor het voetlicht weten te brengen. Eén van de marktkraameigenaren zegt tegen de NOS nooit eerder van Michelin gehoord te hebben.  Dat is inmiddels wel anders gezien de lange rijen -een uur wachten is geen uitzondering- die zich gevormd hebben bij Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle en de Hill Street Tai Hwa Pork Noodle.

michelinmannetje-272x193Michelingerecht voor 2 dollar

Het toekennen van de sterren zorgt er tevens voor dat Singapore de goedkoopste Michelinzaken ooit heeft. Een  bord ‘chicken rice’van Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice & Noodle is al verkrijgbaar vanaf 2 Singaporese dollar. Een kom ‘bak chor mee’ van Hill Street Tai Hwa Pork Noodle begint op 4 dollar.

In totaal nam Michelin 200 zaken op in de Singaporese gids. 29 kregen één of meerdere sterren, 34 een Bib Gourmand.

Bron: Misset Horeca

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts