Mijn alerts Direct regelen
Menu

Locatie Instock Utrecht in andere handen

Nieuwsitem

Locatie Instock Utrecht in andere handen

Instock zet sinds 2014 voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart. De oprichters en eigenaren Bart, Selma en Freke geven met hun restaurants, producten en catering opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij de missie altijd voorop staat.

Instock heeft thans 3 vestigingen in Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Sinds 2019 hebben ze een nieuw bedrijfsonderdeel: namelijk de B2B marktplaats InstockMarket.nl. Met InstockMarket.nl verbinden zij horecabedrijven aan de overschotten en imperfecte producten uit de voedselketen om zo steeds meer onverkochte producten alsnog een goede bestemming te geven. Zij willen zich gaan focussen op dit bedrijfsonderdeel. Voor de gewenste focus moet tijd vrij gemaakt worden en dat kan door de verkoop van de vestigingen in Utrecht en Den Haag.

Adhoc horecamakelaars werd gevraagd te bemiddelen bij de verkoop waarbij het gaat om de vaste inrichting, inventaris, goodwill en (onder)huurrechten. De formule/het concept en handelsnaam behoren niet toch het verkochte.

Inmiddels is de prachtige locatie in Utrecht overgedragen aan een ervaren horecaondernemer uit Utrecht. Hij zal er een Mediterraans restaurant gaan exploiteren.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts