Mijn alerts Direct regelen
Menu

Laatste horecaruimte in de Westewagenstraat Rotterdam opgeleverd aan BAM!

Laatste horecaruimte in de Westewagenstraat Rotterdam opgeleverd aan BAM!

In de plint van de recent opgeleverde Westewagenblokken in hartje centrum Rotterdam is de laatste horecaruimte opgeleverd aan BAM! Brood-Brunch-Borrel. Bij BAM kun je terecht voor goede koffie en homemade taarten/kaneelbroodjes en andere lekkernijen. Ze serveren ontbijt, brunch en lunchgerechten. Ook kun je heerlijke borrelplanken bestellen. BAM! heeft al een vestiging in Tilburg.

De andere ruimten zijn inmiddels in gebruik bij Asian Glories, een in Rotterdam zeer bekend Aziatisch specialiteiten restaurant, Savor&Nosh, een modern grand-café volgens nieuw concept, en Chidoz, een fast-casual Mexicaans restaurant.

Met deze oplevering is in totaal 1.230 m² horeca ingevuld.
De 231 bovengelegen gemeubileerde studentenstudio’s zijn in oktober 2022 opgeleverd en geheel verhuurd. Met het gemengde programma van studentenwoningen en hoogwaardige horecazaken is er flinke impuls gegeven aan de levendigheid in de Westewagenstraat en zorgt het voor een aantrekkelijke verbinding tussen de Meent en de Hoogstraat.

Adhoc horecamakelaars trad op als verhuur-adviseur voor Leyten/Van Maren.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts