Mijn alerts Direct regelen
Menu

La Place opent restaurant en wijnbar

Nieuwsitem

La Place opent in Alphen aan den Rijn een nieuwe zelfbedieningsrestaurant,  een wijnbar, pizzeria, bakkerij en een kookwinkel. La Place wordt de nieuwe hoofdgebruiker van het Nutsgebouw in Alphen. ‘We gaan een stapje verder,’ zegt topman Bart van den Nieuwenhof.

La Place onderzoekt nog de mogelijkheden om op de eerste etage vergaderruimtes te openen en of er toch nog een restaurantvoorziening komt waarbij klanten bediend worden. Het gaat om een groot pand in de binnenstad, aan de Lage Zijde.

Naast de wijnbar voegt La Place avondhoreca toe aan de gebruikelijke daghoreca. ‘Er kan bijvoorbeeld zelf een gerecht worden gehaald, maar de wijn wordt dan aan tafel uitgeschonken.’

‘Maar in principe hanteert La Place alleen self service’, zegt  La Place-CEO Bart van den Nieuwenhof  over het nieuwe project.Het pand, aan de Kromme Aar, krijgt tevens een terras en een serre met zicht op het water. De opening staat nu gepland voor mei of juni 2016.

Horecamagnaat Laurens Meyer uit Breda was eerder een van de gegadigden voor het pand waar nu La Place komt. Begin de zomer moest hij de verkoop afblazen. Hij wilde in Alphen Le Port en Bas starten. Een groot project met een drie concepten; een Franse brasserie, een grand-café en een Italiaans restaurant. Drie verschillende bedrijven, met één keuken.

La Place beschikt in Alphen aan den Rijn al over een vestiging in de winkel van V&D. Die blijft gewoon geopend, zegt de topman. ‘Het zijn twee totaal verschillende concepten.’

Bron: Misset Horeca

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts