Mijn alerts Direct regelen
Menu

In de Bogaard verrijkt met extra winkelruimte en een koffiebar

Nieuwsitem

De afgelopen tijd hebben in de Sterpassage van winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk verschillende winkels een uitbreiding of verplaatsing ondergaan. De Sterpassage is eigendom van NSI.

Zo heeft de Action op de 1e etage met ongeveer de helft van de bestaande ruimte kunnen uitbreiden. Blokker is verhuisd naar de begane grond en heeft een nieuwe winkel. Gerry Weber heeft een winkel geopend naast de WE aan de Prins Johan Friso Promenade. Miss Etam heeft een doorstart gemaakt en blijft op de bestaande locatie. Foto Plus Ben Hofland is verhuisd naar de ruimte onder de entree van de Action. De plek die daarmee vrij kwam, wordt vanaf juni ingenomen door een nieuwe horecagelegenheid: Barista Café. Deze koffiebar komt aan het Bomenplein.

De extra winkelmogelijkheden en vooral de komst van Barista Café passen in de breed gedeelde ambitie om het aanbod van In de Bogaard breder en aantrekkelijker te maken, zodat winkelende bezoekers er langer willen (ver)blijven. Met het oog daarop – en vanwege de toenemende belangstelling van ondernemers voor horeca-activiteiten in het winkelcentrum – heeft de gemeente het afgelopen jaar een nieuwe horeca- en terrassenvisie opgesteld. Met als doel om de groei van horeca en terrassen mogelijk te maken en tegelijkertijd grip te houden op de ruimtelijke kwaliteit en de levendigheid in het gebied.

Adhoc horecamakelaars verhuurde in opdracht van NSI de ruimte aan Barista.

Bron: PropertyNL.com

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts