Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hotel De Wolfsberg Groesbeek na 23 jaar verkocht

Hotel De Wolfsberg Groesbeek na 23 jaar verkocht

Het Horecalegioen van Selmar de Roo heeft per 15 mei 2023 Hotel De Wolfsberg in Groesbeek van Ben Wijnhoven overgenomen. Ben Wijnhoven is eigenaar sinds mei 2000 en vindt dat het in alle opzichten mooi is geweest. “We hebben er in al die jaren een mooi bedrijf van gemaakt.” Ben Wijnhoven wordt dit jaar 67 en het is voor hem en zijn vrouw Hennie een goed moment om het hoofdstuk af te sluiten.

Ben en Hennie Wijnhoven hebben 23 jaar geleden zonder horeca-ervaring het hotel overgenomen en hebben alles in de praktijk geleerd en ondervonden en zijn gaande weg verliefd geworden op de horeca. “Het heeft ons leven en dat van het complete gezin, enorm verrijkt.” Bij de familie Wijnhoven heerst trots. Er wordt teruggekeken op een geweldige tijd waarin er als team doelen zijn bereikt waar ze nooit over hadden kunnen dromen. De groei van Tributeparty, prachtige zomeravonden in
De Borreltuin, bekende Nederlandse artiesten die te gast waren maar ook de gezellige à la carte avonden en eindeloze middagen op het mooiste terras van de regio.

Het Horecalegioen
Ben Wijnhoven heeft in Het Horecalegioen ervaren en gedreven horecaondernemers gevonden voor de opvolging. Hotel
De Wolfsberg wordt in de huidige vorm voortgezet en ook de evenementen blijven bestaan. Thomas Pfeil zal na de succesvolle overname van In de Kazerne in Nijmegen ook De Wolfsberg toevoegen aan zijn portefeuille als mede-aandeelhouder.

Het Horecalegioen exploiteert: Hotel Pauw, Hotel Credible, In de Kazerne, Pizzeria Renato’s Nijmegen, De Pelgrim Foodbar, Café restaurant De Hemel De Kracht van Ambacht, Ramblas Nijmegen en 7 heuvelenfeesten.

Adhoc horecamakelaars
Ben Wijnhoven heeft Adhoc horecamakelaars ingeschakeld om een opvolger te vinden. Dit gebeurde volledig discreet en “onder de radar”. Overweegt u ook uw bedrijf te verkopen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Henk Sluiter via henk@adhoc-hm.nl.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts