Mijn alerts Direct regelen
Menu

Vacature REGISTER-TAXATEUR GROOTZAKELIJK VASTGOED

Vacature REGISTER-TAXATEUR GROOTZAKELIJK VASTGOED

Identificeer jij jezelf met de woorden eigentijds, humor, horeca, taxaties en vastgoed?
En ben jij aan een volgende stap in je taxatie-carrière toe?

Lees dan gauw verder want wij zijn per direct op zoek naar een REGISTER-TAXATEUR GROOTZAKELIJK VASTGOED voor ons taxatieteam.

Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad en al ruim 45 jaar de specialist op het gebied van het taxeren van horecabedrijven en horecavastgoed.
Met 2 moderne kantoorvestigingen in Amsterdam en Bodegraven zitten we bovenop de trends. Ons kantoor is vanzelfsprekend aangesloten bij de NVM, afdeling Business. Daarnaast is Adhoc het enige horecamakelaarskantoor dat aangesloten is bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals, met name op het gebied van taxaties. Dankzij onze uitgebreide kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij.

Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een
REGISTER-TAXATEUR GROOTZAKELIJK VASTGOED

Jouw profiel
• Ingeschreven in het NRVT als Register-Taxateur Grootzakelijk Vastgoed of in de afrondende fase van het traject
• Minimaal 3-5 jaar relevante (taxatie)ervaring
• Een pro-actieve en enthousiaste werkhouding met gevoel voor humor
• Commerciële instelling/ondernemend
• Teamplayer
• In staat tot zelfstandig uitvoeren van horecataxaties
• Affiniteit met horeca(vastgoed) is een pré
• Ingeschreven als MRICS, RICS Registered Valuer of Recognised European Valuer is een pré

Wij bieden jou een aantrekkelijke baan op een eigentijds kantoor met een heel goede werksfeer, prima salariëring (afhankelijk van ervaring en vooropleiding) met doorgroei- en bonusmogelijkheden, mogelijkheid partnership en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en leaseauto.

Contactinformatie
Wil je graag bij ons komen werken en sluit je profiel aan? Stuur dan z.s.m. je motivatiebrief en uitgebreide curriculum vitae, t.a.v. Marc Steunenberg en/of Henk Sluiter. Heb je vragen dan kan je altijd bellen naar Marc Steunenberg 0182- 533 355 of mailen naar taxaties@adhoc-hm.nl.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts