Mijn alerts Direct regelen
Menu

Monster Sushi naar Almelo, Enschede en Zwolle

Nieuwsitem

Na de succesvolle openingen in Arnhem en Hengelo breidt de opkomende sushiformule zich verder uit in het oosten van Nederland.

De onlangs geopende vestiging (afhalen en bezorgen) bij winkelcentrum Op De Brouwerij in Enschede heeft een oppervlakte van 155 m² begane grond en is gelegen tegenover de Hema en aan de ruime parkeerplaats.

In Zwolle is Monster Sushi gevestigd op een spectaculaire locatie aan het Katwolderplein nabij Pathe, De Beren, Albert Heijn en Kwalitaria.
De horecaruimte heeft een oppervlakte van 840 m² begane grond en beschikt tevens over een prachtig terras. Het afhaal/bezorg gedeelte is onlangs geopend. Het restaurantgedeelte zal binnenkort haar deuren openen.

De locatie in Almelo is gelegen bij winkelcentrum Vincent van Goghplein naast de recent geopende New York Pizza en grenzend aan het parkeerterrein. Deze horecaruimte heeft een oppervlakte van 98 m² begane grond. De verwachte opening is over een aantal maanden.

Adhoc horecamakelaars heeft bovengenoemde locaties voor Monster Sushi aangehuurd. Betrokken verhurend makelaars/ontwikkelaar waren SnelderZijlstra, Uniek Makelaars en NEOO.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts