Mijn alerts Direct regelen
Menu

Gouda Culinair 2012

Nieuwsitem

Gouda Culinair 2012 Gouda Culinair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement waar menig Gouwenaar jaarlijks naar uitkijkt. Fijnproevers en levensgenieters worden dan weer verrast door de specialiteiten van verschillende Goudse restaurants. Adhoc horecamakelaars is een van de sponsoren.

7, 8 en 9 september was het weer zover. Het Houtmansplantsoen werd speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in een sfeervol openlucht restaurant. Zeven gerenommeerde Goudse restaurants presenteren zich elk in een eigen pagodetent. Omdat de gerechten kleiner dan gewoonlijk zijn, kunnen bezoekers de specialiteiten van verschillende deelnemers proeven. Uiteraard worden er passende wijnen bij geschonken. Buiten de deelnemende restaurants doen ook overige exposanten mee met producten die aan eten en drinken gerelateerd zijn. Zo is er een oesterbar, een chocolatier, een patissier en een sigarenlounge. Gouda Culinair wordt altijd ondersteund met sfeervolle muziek.

Dit jaar trok Gouda Culinair zo’n 15.000 bezoekers!

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts