Mijn alerts Direct regelen
Menu

HMSHost gaat drie horecazaken op Utrecht Centraal exploiteren

Nieuwsitem

NS Stations en horecaexploitant HMSHost International hebben donderdag een 10-jarige overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en exploitatie van drie horecazaken op Utrecht Centraal.

HMSHost, die ook horecazaken op luchthaven Schiphol exploiteert, gaat voor het eerst horeca ontwikkelen op een treinstation in Nederland. Medio oktober 2015 openen op station Utrecht Centraal de drie horecaconcepten waar zowel reizigers als passanten langer kunnen verblijven.

De horecalocaties zijn volgens de exploitant een goede aanvulling op het huidige aanbod in het station. Het gaat om een koffiehuis, een bar en een restaurant en de drie zaken bieden in totaal zo’n 400 tot 500 zitplaatsen. Ze worden gesitueerd op de 1e etage in de stationshal. Dit deel van de hal wordt nu verbouwd en in de zomer van 2015 opgeleverd. Medio oktober 2015 openen ‘t Koffiehuis en Bar Centraal en eind 2015 volgt Bistrot Utrecht Centraal.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts