Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hell’s Kitchen Horeca Groep neemt Zalmhuis over en heropent begin februari

Nieuwsitem

Hell’s Kitchen Horeca Groep neemt Zalmhuis over en heropent begin februari

Het Zalmhuis aan de Rotterdamse Maas (officieel Capelle aan den IJsel, aan Schaardijk 396) ,is per 6 januari 2020 gesloten voor een veelbelovende metamorfose. ‘We kijken ernaar uit om deze legendarische locatie terug op de kaart te zetten.’ Zegt eigenaar Herman Hell.

Het Zalmhuis zal een maand lang dicht gaan terwijl er gewerkt wordt aan een nieuw concept. Tot welke resultaten de metamorfose leidt wordt nog even geheim gehouden. Op woensdag 5 februari vindt de grote onthulling plaats, gevolgd door een 5-daags evenement om de heropening te vieren.

In 1875 diende het terrein van Het Zalmhuis als markt voor de grootste zalmafslag van Nederland. Dankzij het groeiende publiek werd er in 1905 een nieuw paviljoen gebouwd, op stalen kolommen boven het water. De eerste grondslagen van Het Zalmhuis waren een feit. In 2002 is het huidige restaurant Het Zalmhuis gebouwd.

Het Zalmhuis beslaat ruim 1.600 m² verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping. Ook heeft het Zalmhuis schitterende terrassen met uitzicht over de Maas. Tevens zijn er ruim 170 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Adhoc horecamakelaars adviseerde Hell’s Kitchen Horeca Groep bij de overname van de exploitatie van het Zalmhuis en de huuroverdracht.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts