Mijn alerts Direct regelen
Menu

Happy Italy ook naar Enschede

Nieuwsitem

Happy Italy ook naar Enschede

In Enschede opent in april de zesde vestiging van de restaurantketen Happy Italy. Rotterdam, Tilburg, Hendrik-Ido Ambacht, Eindhoven en Kerkrade hebben al een Italiaan van de Restaurant Management Groep van Daniel de Blok.

Happy Italy is een restaurantketen die draait op grote volumes voor zeer redelijke prijzen. Pizza’s staan op de kaart vanaf 4,75 euro tot maximaal 8,75 en pastagerechten beginnen bij dezelfde prijs en gaan tot maximaal 10,75. De keten noemt zichzelf The Fast Italian. In Enschede komt het horecabedrijf aan het Willem Wilminkplein 27. Gert-Jan Hendriks van Adhoc horecamakelaars heeft de verhuur begeleid.

Volgens eigenaar Daniel de Blok werkt het restaurant met alleen maar verse producten. ‘Geen E-nummers, geen kleurstoffen. De pasta maken we zelf in onze productiekeuken’ De eerste vestiging van Happy Italy startte in Rotterdam, de thuishaven van de Restaurant Management Groep.

Daniel de Blok kennen we onder meer van zaken als De Fabriek (zijn eerste), Boudoir, de Martini Bar, Dylan’s, Zotter, Sorbonne, De Heeren Eetcafe, strandzaak Cinq en van Post Rotterdam. De laatste jaren ligt de focus op Happy Italy, een formule die ook buiten Rotterdam wordt uitgerold.

Happy Italy was eind vorig jaar een van de kandidaten voor een Foodservice Award van Misset Horeca.

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts