Mijn alerts Direct regelen
Menu

Grand Central Foodmarket Den Haag CS

Nieuwsitem

Grand Central Foodmarket Den Haag CS

Op het Centraal Station van Den Haag, op de eerste verdieping (circa 435 m², met een glasgevel van 35 strekkende meter!) opent binnenkort de Grand Central Foodmarket, een verzameling van drie verschillende foodconcepten onder één dak. Op deze toplocatie in de nabijheid van het centrum en dicht bij zowel trein, bus en tram kan men genieten van de hamburgers van Pickles, de Iberico Wijnbar of de NY Fishmarket.

Central Food Market Den Haag CSLaagdrempelig “Grand Central Food Market is zeker niet het Haagse antwoord op de Amsterdamse Hallen of de Rotterdamse Markthal,” zegt ondernemer Joris Visser. “We brengen drie verschillende concepten samen in één ruimte, that’s it. Elk concept heeft haar eigen kwaliteit en karakter. Doordat we kiezen voor één grote open ruimte, creëren we een uniek horeca aanbod dat past bij het bruisende karakter van het hedendaagse stationsgebied. Grand Central Food Market zal laagdrempelig worden, zodat iedereen hier terecht kan. Of dat nu voor een avondvullend diner is, een zakelijke lunch, een borrel of voor een snelle hap tussen het reizen door. Het kan hier straks allemaal.”

Verhuurder is NS stations. De transactie werd begeleid door Adhoc horecamakelaars b.v.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts