Mijn alerts Direct regelen
Menu

Gezocht: ondernemers voor Haagse foodhall

Nieuwsitem

In Den Haag opent in 2017 een nieuwe foodhall, Minglemush. De hal – voor retail en horeca – zoekt nog ondernemers. De hal komt vlakbij het Centraal Station van Den Haag.

Minglemush omschrijft zichzelf als een ‘food & mood hall’ en zoekt foodtruck ondernemers tot ondernemers met hippe concepten op vaste locaties, van groenten tot kreeft. De hal krijgt een afmeting van 1400 vierkante meter en is gelegen aan het Anna van Buerenplein 712. Er komen in totaal 10 grotere foodunits (22 m2) en 5 kleine (12 m2), vijf pop-up plekken, 1 bar en 2 terrassen.

‘We zoeken gedreven ondernemers die met eigentijdse food en non-food concepten willen bijdragen aan een permanente, indoor ‘foodtruck festival’ beleving.’

Food & Mood hall

Food & Mood hall MingleMush dat begin 2017 de deuren zal openen moet dé ontmoetingsplaats worden voor allerlei bezoekers uit binnen- en buitenland, studenten en ondernemers.

Elkaar ontmoeten, bijpraten, lekker en kwalitatief hoogwaardig eten en drinken tegen een betaalbare prijs, ontspannen een boek lezen, muziek luisteren of speed daten.

Food en non-food units in de hal worden aangevuld met kleine, originele pop-up winkels. Kunstenaars, artiesten en muzikanten zorgen voor de invulling van gedegen programmering.

Door de ligging is de locatie makkelijk bereikbaar en bevindt het zich op loopafstand van veel bedrijven, Campus Universiteit Leiden, en Ministeries. Vanaf Den Haag CS is het 50 meter lopen en parkeren kan in de garage onder het gebouw.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website:www.minglemushpartners.nl Uit alle aanmeldingen zal een selectie gemaakt worden voor de toewijzing van de beschikbare horeca- en retail units.

Bron: Misset Horeca

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts