Mijn alerts Direct regelen
Menu

Finley ‘Het Witte Huis’ te Loosdrecht verkocht

Nieuwsitem

Finley ‘Het Witte Huis’ te Loosdrecht verkocht

Per begin juni 2016 heeft Rory Bertram, na 12,5 jaar, het stokje overgedragen aan Tim Emmelot. Tim is onder andere bekend van horecabedrijf Ottenhome in Kortenhoef. Finley ‘Het Witte Huis’ zal na de overname volledig zelfstandig worden voortgezet. Dit betekend voor Finley geen directe veranderingen. Het huidige concept zal blijven bestaan met het vaste team van medewerkers en leveranciers. Kwaliteit en het credo ‘Experience The Difference’ zal dan ook hoog in het vaandel blijven staan.
Witte Huis 1

Finley Het Witte Huis is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw met 2 Eventzalen, diverse vergaderruimten en terrassen, The View; een Eventruimte met schitterend uitzicht over het water, een eigen parkeerterrein en een eigen (jacht)haven. Verhuurder is een particuliere belegger. De transactie werd begeleid door Adhoc horecamakelaars.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts