Mijn alerts Direct regelen
Menu

De Ertepeller in Papendrecht

Nieuwsitem

Chef Arjan Kuipers en Mark van den Berg openden onlangs hun nieuwe restaurant De Ertepeller in Papendrecht. De horecazaak bestaat uit een bistro, restaurant en een wijnbar.

Doel van de ondernemers was om Papendrecht culinair op de kaart te zetten. “We zijn beide in Papendrecht geboren en getogen en droomden altijd van een eigen horecabedrijf hier. Met de bistro en wijnbar bieden we kwaliteit in een informele sfeer en met het restaurant mikken we op het midden- en hogere segment, dat in Papendrecht nog onvoldoende vertegenwoordigd is. Onze ambitie is om met De Ertepeller Papendrecht op de culinaire kaart te zetten en hét gastronomisch centrum van de Drechtsteden te worden”, aldus Kuipers.

De%20Ertepeller%20restaurant_1

Interieur
Kwaliteit, smaak en herkenbaarheid van het (regionale) product zijn volgens Kuipers de uitgangspunten. Het interieur is modern-klassiek en warm met veel zachte materialen in natuurlijke kleuren.

Eyecatcher
Een eyecatcher in de zaak is de stalen wand die het restaurant en de bistro-wijnbar van elkaar scheiden. Middels een vitrine wordt een deel van de producten gepresenteerd.

Bron: Entree Magazine

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts