Mijn alerts Direct regelen
Menu

De Beren sympathiekste horecamerk van Nederland

Nieuwsitem

Rotterdam – Op maandag 23 mei is, tijdens het evenement van de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken in de horeca, bekend gemaakt dat De Beren het meest sympathieke horecamerk van Nederland is.

Tijdens de uitreiking, georganiseerd in The College Hotel in Amsterdam door Misset Horeca, zijn de onderzoeksresultaten van het Horeca Merkenonderzoek 2016 bekend gemaakt. De Beren is daarbij als eerste uit de bus gekomen als meest sympathieke merk van Nederland. Daarnaast heeft de horeca-keten de derde plek weten te bemachtigen in de lijst van de horecamerken met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

De-BerenBeoordeeld op merkpersoonlijkheid
Het Horeca Merkenonderzoek is uitgevoerd door het gespecialiseerde en betrouwbare onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy. Tijdens het onderzoek zijn onder andere alle merken beoordeeld op 16 merkpersoonlijkheidsfactoren, waaronder de factoren: zelfverzekerd, sympathiek, actief, uniek en gedurfd. De nummer 2 en 3 van de meest sympathieke horecamerken van Nederland zijn respectievelijk Mexicaans Café Restaurant Popocatepetl en La Place.

Heel Nederland veroveren
De Beren, bestaande uit 26 restaurants en 18 bezorgrestaurants, wil vestigingen door heel Nederland openen. Ze zijn  al te vinden van Noord Brabant tot Flevoland en van Gelderland tot Zuid Holland. De ambitie is er om in 2020 vestigingen te hebben in alle grote steden van het land.

Dit jaar vindt er een grote transitie bij De Beren plaats: de nieuwe huisstijl wordt doorgevoerd in alle uitingen met daarbij het ombouwen van alle vestigingen naar een nieuwe uitstraling. De groeispurt van de keten zal daarom naar verwachting in 2017 van start gaan, waarbij er jaarlijks drie tot vijf nieuwe vestigingen worden geopend. De keten is hiervoor op zoek naar enthousiaste en gedreven franchisenemers.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts