Mijn alerts Direct regelen
Menu

De Beren gaat restaurant openen in het Postkantoor te Enschede

Nieuwsitem

De Beren gaat restaurant openen in het Postkantoor te Enschede

De afgelopen weken is er weer een belangrijke stap gezet in de transformatie van het voormalige postkantoor in Enschede. De invulling van de bioscoop door Vue Cinemas was al bekend, maar onlangs heeft ook Restaurant De Beren de komst naar Enschede bevestigd.

De Beren
In 1984 opende De Beren haar eeste vestiging in Rotterdam en inmiddels is De Beren een bekend gezicht in heel Nederland met meer dan 50 vestigingen. Bij De Beren kun je genieten van de heerlijkste vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. Deze worden in royale porties tegen een vriendelijke prijs aangeboden. De groei die De Beren doormaakt, is niet alleen te danken aan het gezellige karakter van devestigingen en de uitstekende service, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producdten waar ze iedere dag met plezier mee werken.

De Beren is nog op zoek naar een lokale ondernemer die De Beren zou willen franchisen. Heb je belangstelling? Neem dan vrijblijvend contact op met De Beren of kijk op https://www.beren.nl/over-ons/franchise/.

Opening eind 2020
Volgens de meest recente planning zal de verbouwing van het voormalige postkantoor eind dit jaar starten en zal De Beren eind volgend jaar, tegelijk met de bioscoop, haar deuren voor publiek openen.

Het Postkantoor
In het postkantoor zijn nog enkele ruimten te huur. Op de beghane grond (zijde Kuipersdijk) is nog een mooie horeca-/retailruimte te huur met buitenterras en op de verdiepingen is er nog kantoorruimte te huur vanaf circa 350 m² vvo. Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Adhoc horcamakelaars, Cushman & Wakefield of Boers en Lem.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts