Mijn alerts Direct regelen
Menu

CBRE GLOBAL INVESTORS SLUIT TWEE NIEUWE HUUROVEREENKOMSTEN IN PASSAGE CORRIDOR TE VEENENDAAL

Nieuwsitem

CBRE GLOBAL INVESTORS SLUIT TWEE NIEUWE HUUROVEREENKOMSTEN IN PASSAGE CORRIDOR TE VEENENDAAL

Amsterdam, 25/03/15 – CBRE Global Investors heeft twee nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor de Passage Corridor te Veenendaal.

De eerste overeenkomst is afgesloten voor 101 m² met Yes! Salons, welke haar deuren zal openen per 1 april 2015. Door het creëren van deze unit voor Yes!, kan de naastgelegen, winkelunit van de bestaande huurder Koningsoptiek haar uitbreidingsplannen realiseren.

De tweede overeenkomst betreft een uitbreiding voor Italiaans Restaurant Valentino’s, welke zijn restaurant heeft vergroot door de huur van het naastgelegen bedrijfsruimte.

Door de huur van het naastgelegen pand, zullen de twee units aan de Sandbrinkstraat 31 en 33 met elkaar verbonden worden, waardoor er een ruimte ontstaan van circa 195 m² v.v.o. verdeeld over begane grond en eerste etage. Momenteel is de verbouwing in volle gang. Naar verwachting zal begin mei het vernieuwde restaurant haar deuren openen.

De Sandbrinkstraat is onderdeel van winkelcentrum Passage Corridor, een winkelcentrum met ca. 30.000 m² winkelvloeroppervlakte.

Winkelcentrum Passage Corridor is een belegging van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. De huurovereenkomsten passen in de strategie van het CBRE Dutch Retail Fund, om de branchering van het winkelcentrum te optimaliseren. Winkelcentrum Passage Corridor beslaat in totaal circa 1/3 van de totale winkelvoorraad van de gemeente Veenendaal, waarin zowel fun-als convenience shopping mogelijk is.

Bilfinger Real Estate heeft de verhuur begeleid namens Yes! Salons en de transactie met Italiaans Restaurant Valentino’s is tot stand gekomen in samenwerking met Adhoc horecamakelaars.

Bron: Property NL

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts