Mijn alerts Direct regelen
Menu

Cafetaria Lucky’s in Leerdam verkocht

Cafetaria Lucky’s in Leerdam verkocht

Een waar begrip in de regio Leerdam, een cafetaria die al bijna 67 jaar bestaat en bekend staat om haar uitstekende kwaliteit en ruime assortiment.

De oom van onze opdrachtgever Harm Wolthuis begon destijds met een mobiele frietkar/semi permanent gebouw aan het Burgemeester Meesplein.

Sinds 2015 is de cafetaria gevestigd op de begane grond in een modern appartementsgebouw. Aan de voorzijde van het pand is een mooi terras aanwezig met gunstige zonligging.

Na meer dan 25 jaar besloot Harm, met het oog op pensioen, zijn cafetaria discreet via Adhoc te verkopen.

Kopers Layin en Yunce uit Breda waren snel gevonden.

In het verleden exploiteerden zij een succesvolle Family vestiging in Noord-Holland. Na de verkoop van deze cafetaria waren zij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De cafetaria is aangekocht met ondersteuning van Ralph Markwat van FHC Formulebeheer. Met de formule FoodMaster blijven de vaste waarden weliswaar behouden maar wordt het bedrijf verder geprofessionaliseerd en het succes uitgebouwd.

Bart Klaasboer van Adhoc horecamakelaars heeft de verkoper begeleid bij de verkoop van zijn cafetariabedrijf en vastgoed.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts