Mijn alerts Direct regelen
Menu

Bram Stokman blikt terug op succesvolle periode

Nieuwsitem

Bram Stokman blikt terug op succesvolle periode

Net als 2017 was 2018 een goed jaar voor Adhoc horecamakelaars, zelfs nog beter!

Graag noem ik een aantal mooie transacties uit 2017 en 2018 waar ik zelf actief betrokken bij ben geweest.

In 2017 hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van het Amstelkwartier in Amsterdam door de verhuur aan George Marina en de eerste vestiging van L’Osteria in Nederland. Verder verkochten wij Pannenkoekenrestaurant De Bosrand in Lage Vuursche aan een belegger en vervolgens hebben we namens de belegger de exploitatie doorverkocht en het pand aan deze koper verhuurd. Bijzonder was de verhuur van de top-etage/skybar van Bink 36 in Den Haag. In Utrecht waren wij namens Klepierre betrokken bij 8 transacties in het Paviljoen op HC, waarbij ons met name de verhuur aan The Seafood Bar en de eerste vestiging van TGI Fridays in Nederland zijn bijgebleven. Mooie deals waren ook de verhuur van het Bogaardplein in Rijswijk aan KFC, de aanhuur voor Ellis Gourmet Burger van de Gravenstraat in Amsterdam en de verkoop van de exploitatie van Stempels in Haarlem.

In 2018 begonnen we het jaar goed met de verhuur van een groot pand aan de Damstraat in Amsterdam. Vervolgens verkochten we de exploitatie van Restaurant Paardenburg in Ouderkerk a/d Amstel, huurden we de hoek van de Albert Cuyp en Ferdinand Bolstraat in Amsterdam aan voor Dunkin Donuts, verkochten we Café Kostverloren in Amsterdam, verzorgden we de verhuur van Hotel Pontsteiger in Amsterdam en waren we betrokken bij de verkoop van Fidelio in Amsterdam (hoek Beethovenstraat-Stadionweg).

2019 is inmiddels van start gegaan met de verkoop van een hotel met circa 80 kamers in de Randstad en de verkoop van een mooi authentiek café in het centrum van Leiden. En er staan nog vele deals op stapel. Bovendien is de lancering van onze aanhuur-afdeling een groot succes gebleken. Daarover later dit jaar meer.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts