Mijn alerts Direct regelen
Menu

De Beren opent in project Katwolderplein te Zwolle

Nieuwsitem

Multi Netherlands heeft samen met Vago Barneveld de commerciële ruimten in het project Katwolderplein in Zwolle verkocht aan Deen Supermarkten. De overige commerciële ruimten heeft Multi verhuurd aan restaurantformule De Beren.

Het wordt voor Deen en De Beren de eerste vestiging in Overijssel. Multi heeft deze commerciële ruimten voor rekening en risico van Vago gerealiseerd. Het Katwolderplein wordt officieel op 12 april geopend en is volledig verhuurd. De supermarkt van Deen gaat op 1 maart 2017 open.

Katwolderplein
Het project Katwolderplein is een belangrijk onderdeel van de grootschalige herontwikkeling en herinrichting van de westelijke stadsentree van Zwolle. Het project omvat behalve de commerciële ruimten een Pathé-bioscoop met 1500 stoelen, een parkeergarage en woningen. De bioscoop is al in november 2016 geopend. De parkeergarage met ruim 700 plekken, eigendom van de gemeente Zwolle, wordt gelijktijdig met de supermarkt geopend. De oplevering van de 23 sociale huurwoningen, waarvan DeltaWonen eigenaar is, wordt verwacht in het voorjaar van 2017.

Ontwerp
Dok architecten uit Amsterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp van de parkeergarage, de bioscoop en de winkels. Het ontwerp van de bioscoop is in een samenwerkingsverband tussen Dok architecten (exterieur) en EUP design (interieur) tot stand gekomen. Michel Tombal Architect is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen.

De Beren Restaurants werd bij de aanhuur geadviseerd door Adhoc horecamakelaars.

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts