Mijn alerts Direct regelen
Menu

Barista Café groeit met opening vestiging Wilhelminaplein in Rotterdam

Nieuwsitem

Barista Café groeit met opening vestiging Wilhelminaplein in Rotterdam

Barista Café heeft er weer een vestiging bij! Ze zijn sinds deze week ook te vinden in de bruisende Europese havenstad, Rotterdam! In de Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein in de Kop van Zuid is de 14e vestiging geopend onder leiding van Thijs en Dylan. Adhoc horecamakelaars begeleidde deze transactie namens Barista Café

baristawilhelminaplein

Samen gaan ze het avontuur van het openen van een eigen zaak aan. Thijs werkte al een tijd voor de Barista Cafe holding, Dylan al een tijd bij vestiging Julianastraat in Alphen aan den Rijn en Frederikstraat in Den Haag. Samen bundelen ze hun krachten en beginnen ze in de nieuwe vestiging in Rotterdam.

Er is een interessante keuze gemaakt met een duidelijke verandering wat betreft de doelgroep van deze nieuwe vestiging. Door de locatie op het Wilhelminaplein, in de Wilhelminatoren, zit je midden in het zakencentrum van Rotterdam. De vestiging gaat al om 7 uur  in de ochtend open en is in het weekend gesloten. De vestiging biedt een echt relaxmomentje voor werkend Rotterdam. Voor je werk, in de pauze of misschien nog even snel na werk. Er is altijd tijd voor een lekker bakje koffie om jezelf op te laden voor een drukke dag.

De eerste dagen zijn al hectisch verlopen met een goede opkomst en enthousiast publiek. “Het had geen beter begin kunnen zijn”, aldus Thijs en Dylan. Ze zijn zelf ook erg enthousiast om het “To Go”  concept van Barista Cafe nog verder door te gaan zetten. Barista Cafe Wilhelminaplein is namelijk naast de loungebanken en leeshoek, de ideale plek om het “To Go” principe goed door te voeren. Ondanks dat de kwaliteit van de producten altijd bewaakt wordt en alles vers gemaakt is, kan je al snel weer weg met je lekkere kopje koffie of je verse broodje. Thijs en Dylan hebben hier zelfs een eigen nieuwe “To Go” menukaart voor opgesteld. Uniek! Geen één andere vestiging kent dit nog.

Kom gezellig langs vanuit je werk, of vanaf metro station Wilhelminaplein Rotterdam. Geniet van de sfeer en de rust of bekijk de “To Go” menukaart voor alle koffie, thee en heerlijke broodjes om mee te nemen voor onderweg.

Bron: http://www.baristacafe.nl/

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts