Mijn alerts Direct regelen
Menu

BackWERK naar Tilburg

Nieuwsitem

BackWERK naar Tilburg

Het selfservice foodconcept BackWERK heeft tegen een marktconforme huurprijs circa 200 m2 gehuurd op de Heuvel 29-31 in Tilburg. Het betreft een geheel gerenoveerd hoekpand waarin voorheen een kledingwinkel en een broodjeszaak gevestigd waren. Deze 2 units zijn door de vastgoedeigenaar samengevoegd tot 1 geheel. De bovenverdiepingen worden verbouwd tot appartementen.
Verhuurder Livin B.V. werd geadviseerd door Adhoc horecamakelaars.

Over Backwerk:
BackWERK is een selfservice foodconcept waarbij jaarlijks meer dan 2 miljoen gasten genieten van al het lekkers dat wij dagelijks vers bereiden. Snelle service met zelfbediening en verse kwaliteit zijn onze sterke punten. Onder de naam BackWERK werd in 2001 in Duitsland de eerste zelfbedieningsbakkerij ooit geopend. De afgelopen jaren is de franchiseketen hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts