Mijn alerts Direct regelen
Menu

Artikel Henk Sluiter in VG Visie Zomereditie 2024

Adhoc: ‘Elke horeca-transactie is maatwerk’

Adhoc horecamakelaars geldt als dé horecamakelaar in Nederland. Dankzij de uitgebreide kennis van het onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche kent Adhoc een unieke positie in de makelaardij. Daarom is het altijd interessant om direct van Henk Sluiter RM, directeur en partner, in dienst sinds 1995- beëdigd in 1998 en partner sinds 2003- te vernemen hoe de vlag erbij hangt op deze specifieke markt. ‘We gunnen iedereen de kans te starten.’

Adhoc werkt veel voor horecaondernemers, bijna alle horecaketens en horecaformules van Nederland. Daarnaast zijn vastgoedbedrijven en projectontwikkelaars er kind aan huis en verwijst Koninklijke Horeca Nederland niet voor niets vaak naar Adhoc door.

De makelaars hebben naast vakkennis ook dat unieke gastvrijheids- en servicegevoel waar je gediplomeerden van de Hogere Hotelschool aan herkent. Dat is namelijk een voorwaarde om er te komen werken. ‘Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur of taxatie van uw horecabedrijf of horecavastgoed, al méér dan 45 jaar!’, staat trots op de website.

Lees het hele artikel HIER.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts