Mijn alerts Direct regelen
Menu

Amsterdamse horeca slepen zeven awards in de wacht

Nieuwsitem

Masaal harkten Amsterdamse horecazaken, waaronder Choux, Mr. Porter en De School, maandagavond awards van horecavakblad Entree binnen.

Van de 11 Entree Hospitality & Style Awards vielen er 7 in Amsterdamse handen. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt door het horecavakblad. Van de 55 genomineerden in 11 categorieën kwamen er 27 uit Amsterdam.

De School mag zich een jaar lang Best Club Venue noemen. Volgens de jury is De School ‘een plek met een waanzinnige programmering, op een unieke locatie en die onderscheidend is zonder dure designelementen.
Wie binnenkomt, voelt ‘het’ meteen. De spanning, het avontuur, de basdreun in de muren.’

Mr. Porter, met op het dakterras een zwembad met uitzicht op het Paleis op de Dam, won een award voor het beste restaurantdesign. De jury noemt het ‘sexy en stylish met een vrouwelijke en elegante touch. Een design dat zorgt voor een unieke en dynamische beleving voor iedere gast. Kort gezegd: on-Nederlands.’

Andere Amsterdamse winnaars zijn Pulitzer (Best Hotel Restyling), Pesca (Best Hospitality Concept), Zoku (Best Hotel Concept), W Hotel (Best Hotel Design) en restaurant Choux (Next Generation).

Ondernemerstrio
De prijs voor de beste horecaondernemer ging naar het ondernemerstrio van Hotel V/The Lobby in Amsterdam: Tom Espinosa, Mirjam Espinosa en Jan Stuurman. Naast Hotel V aan het Frederiksplein en Hotel V/The Lobby in de Nes kwam daar dit jaar Hotel V/The Lobby in de Fizeaustraat bij.
‘Een project van zeer hoog niveau en een uitblinker op veel fronten: culinair, styling, service, indeling en sfeer.’

De prijzen voor Best Restaurant & Bar, Daredevil, Best Cocktailbar en Best Coffee Concept gingen niet naar Amsterdamse horecazaken.

Bron: Het Parool

c623571f-ce24-49d9-8c67-8294cda39da9

Mr. Porter met op het dakterras een zwembad met uitzicht op het Paleis op de Dam. © Jim Ellam

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts