Mijn alerts Direct regelen
Menu

Airport Hotel Rotterdam en Berghotel Amersfoort verkocht aan Amrâth Hôtels

Airport Hotel Rotterdam en Berghotel Amersfoort verkocht aan Amrâth Hôtels

Per 21 december 2022 heeft Amrâth Hôtels Airport Hotel Rotterdam en Berghotel Amersfoort toegevoegd aan haar collectie hotels. Met deze twee hotels breidt Amrâth Hôtels haar totale aanbod van hotels uit naar 14 hotels in Nederland.

Het Airport Hotel Rotterdam is gelegen bij de entree van Rotterdam – The Haque Airport aan een prachtig natuurgebied. Met de 99 hotelkamers, 9 vergaderzalen, restaurant met terras en ca 170 parkeerplaatsen biedt het hotel haar gasten een prachtige uitvalsbasis voor zowel een ontspannen als zakelijk bezoek aan Rotterdam.

De historie van het Berghotel, gelegen in het Amersfoortse Bergkwartier, begint al in 1880. Na diverse uitbreidingen beschikt het hotel tegenwoordig over 88 hotelkamers, 16 vergaderzalen, een restaurant met terras en ruime parkeergelegenheid.

De verkoop werd begeleid door Adhoc horecamakelaars. Wij bedanken verkoper AHM Holding BV en koper Amrâth voor de fijne samenwerking. Ook een woord van dank aan de juridisch adviseurs van verkoper Michiel Appelhof van CROP legal en juridisch adviseur van koper Terry Steffens van Act Fort Advocaten.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts