Mijn alerts Direct regelen
Menu

Adhoc horecamakelaars speelt actieve rol bij verhuur horeca in Westfield Mall of the Netherlands

Nieuwsitem

Adhoc horecamakelaars speelt actieve rol bij verhuur horeca in Westfield Mall of the Netherlands

Unibail-Rodamco-Westfield is al jaren een goede en vaste opdrachtgever van ons kantoor. Wij hebben door de jaren heen tientallen transacties begeleid op het gebied van horeca in hun winkelcentra.

Dit keer hebben wij de eer om te bemiddelen bij de verhuur in het op dit moment meest prestigieuze en spraakmakende retail-project van Nederland, Westfield Mall of the Netherlands.

Mall of the Netherlands wordt geen winkelcentrum, maar een centrum waar ook gewinkeld kan worden. Het sterke van het project is de mix van functies.
Zo geloven wij heilig in de combinatie van leisure en horeca. De Dining Plaza is gepositioneerd bij de entree van 3 grote leisure trekkers waaronder de enorme Kinepolis Bioscoop.

Het is een mega ambitieus project, waarbij elke huurder zich maximaal inspant om zijn mooiste winkel of horecazaak te bouwen. De ideale mix van functies, het grote aantal gratis parkeerplaatsen, gecombineerd met een fantastisch design van het hele centrum en de iconische shopfronts maken dat wij sterk geloven wij in het succes van deze Mall.

Wij zijn dan ook vereerd dat wij erbij betrokken zijn en we merken aan de leads en deals dat ook de horecaondernemers het geloof hebben in dit project.

Inmiddels zijn wij de laatste units aan het verhuren. Mocht u interesse hebben, neem dan spoedig contact met ons op.

Bram Stokman
bram@adhoc-hm.nl
020 – 705 15 25

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts