Mijn alerts Direct regelen
Menu

Adhoc horecamakelaars opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Nieuwsitem

Adhoc horecamakelaars opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Kantoor Adhoc AmsterdamAdhoc horecamakelaars gaat medio juli 2016 ook vanuit Amsterdam opereren. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Nassaukade 387/hoek Eerste Helmersstraat; hierdoor kan de Amsterdamse regio nog beter bediend worden. Makelaars Bram Stokman en Mark Roos zijn beschikbaar voor de aan- en verkoop/verhuur van horecavastgoed alsmede de aan- en verkoop van horecabedrijven.

Commercieel directeur Henk Sluiter: “We zien al een paar jaar de toenemende vraag naar gespecialiseerde kennis in de horeca- en vastgoedbranche in Amsterdam (en omliggende plaatsen). Door een kantoor middenin in dit speelveld te openen, gaan we onze opdrachtgevers nog sneller, adequater en efficiënter helpen.”

Het hoofdkantoor blijft gevestigd in Gouda, hier is ook de (landelijk werkende) taxatieafdeling gevestigd. Midden- en Oost Nederland wordt bediend door makelaars Gert-Jan Hendriks en Robert IJntema. Adhoc horecamakelaars heeft 12 medewerkers.

Adhoc horecamakelaars (sinds 1978) is dé horecamakelaar in Nederland die zich specialiseert in onroerend goed voor de horeca, de aan- en verkoop van horecabedrijven en is aangesloten bij NVM Business en RICS regulated. Dankzij een gedegen kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben de horecamakelaars van Adhoc horecamakelaars een unieke positie in de makelaardij.

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts