Mijn alerts Direct regelen
Menu

Adhoc horecamakelaars constateert bijzondere marktomstandigheden

Nieuwsitem

AANBOD
Het aanbod van ons kantoor is nog niet de helft van ons normale aanbod en voor het aanbod dat er wel is, bestaat veel interesse.

DISCRETIE
In het verleden werd het gros van de horecabedrijven in onze portefeuille op discrete/vertrouwelijke wijze aangeboden in de markt. Sinds een jaar of 5 zagen wij een duidelijke kentering in deze aanpak en werden vrijwel alle bedrijven juist met naam en toenaam en foto’s aangeboden. Dat versnelde over het algemeen het verkoopproces. Door het toegenomen personeelstekort en de vrees om medewerkers kwijt te raken is er nu juist weer sprake van meer discrete verkoop.

DRUKTE
Veel horecabedrijven worden goed bezocht maar zij geven aan dat zij de drukte helaas niet aankunnen door het gebrek aan personeel. Daarom benut men niet de volledige capaciteit.

PRIJZEN
Door het lage aanbod staan de prijzen van horecabedrijven nog niet onder druk. Het is daarom een goede tijd om te verkopen.

Wilt u discreet uw horecabedrijf verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en kosteloze inschatting van de potentiële verkoopopbrengst.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts