Mijn alerts Direct regelen
Menu

Adhoc horecamakelaars bestaat 45 jaar!

Adhoc horecamakelaars bestaat 45 jaar!

Al weer 45 jaar geleden is ons bedrijf opgericht, toen nog “Adhoc makelaardij in horecabedrijven” geheten.  De naam Adhoc is destijds bedacht als samenvoeging van Advies voor de Horeca. Het eerste kantoor bevond zich in Gouda. Zo’n 90% van de werkzaamheden bestond destijds uit de verkoop van horecabedrijven. Al snel kwam daar een uitgebreide vakkundige taxatie-afdeling bij. Sinds een jaar of 20 zijn we ook heel actief bij de ver- en aanhuur van casco-horecaruimten. Al geruime tijd hebben we 2 kantoren, 1 in Amsterdam Oost en 1 strategisch gelegen aan de A12/N11 in Bodegraven.

Ons team bestaat overwegend uit afgestudeerde Hogere Hotelschool studenten die daarna de diverse makelaardij-diploma’s behalen. Zij komen veelal als stagiair van de Hotelschool binnen en ontwikkelen zich uiteindelijk tot partner. Onze werkzaamheden zijn afwisselend en worden met veel plezier door ons uitgevoerd. Wij werken in geheel Nederland.

Onze gewaardeerde opdrachtgevers zijn trouw aan ons kantoor. Ons netwerk is onze grote kracht. Zowel in de horeca als in de vastgoedwereld heeft Adhoc een goede naam en reputatie. We blijven ons onvoorwaardelijk inzetten om onze reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid hoog te houden.

We heffen dit jaar tijdens ons uitgebreide bedrijfsuitje het glas op ons 45-jarige bestaan en denken dan terug aan de vele mooie deals en taxatieopdrachten. Uiteraard staan we dan ook even stil bij de mensen die niet meer onder ons zijn maar die het bedrijf hebben opgericht en de basis hebben gelegd voor onze huidige successen.

Wij bedanken iedereen hartelijk voor zijn of haar rol in het bereiken van ons 45-jarig bestaan.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts