Mijn alerts Direct regelen
Menu

Fred Grem benoemd tot honorair lid NVM vakgroep Business

Nieuwsitem

Vanwege zijn jarenlange speciale en grote inzet is Fred Grem in de NVM voorjaarsledenveradering van dinsdag 17 mei jl. benoemd als erelid. Hij komt daarmee in een rijtje van prominente NVM leden.

Fred Grem is de oprichter van Adhoc in 1978 en tot oktober 2008 algemeen directeur van het bedrijf. Vervolgens droeg hij de directietaken over aan de jongere garde binnen het bedrijf. Thans is hij parttime werkzaam als makelaar en op taxatie- en adviesgebied. Hij is be√ędigd als makelaar-taxateur o.g. in 1977 en als makelaar-taxateur in horecabedrijven in 1982. Daarnaast is hij het langste lid ooit van de NVM ledenraad als vertegenwoordiger van de vakgroep Business geweest. Circa 25 jaar was hij docent van o.a. NVM-SOM ten behoeve van bedrijfsmakelaardij voor waardebepaling van exploitatiegebonden en specifiek gebouwd vastgoed. Tot de opheffing van de bedrijfshuuradviescommissie Rotterdam was hij decennia lang lid van de BHAC eerst in Gouda, later in Rotterdam. Hij treedt nu als zeer ervaren deskundige op bij huurprijsgeschillen van horecabedrijfspanden.

Uiteraard feliciteren wij hem van harte en zijn wij trots hem als erelid binnen ons kantoor te hebben!

Fred 1

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts