Mijn alerts Direct regelen
Menu

9 nieuwe concepten op Stationsplein Utrecht

Nieuwsitem

9 nieuwe concepten op Stationsplein Utrecht

Op het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal Station en de kersverse entree van Hoog Catharijne openen de komende weken in het Paviljoen 9 nieuwe restaurantformules.

De bekende patatzaak Manneken Pis beet het spits af, met de vierde Utrechtse vestiging. Sinds afgelopen weekend kunnen gasten daar Vlaamse frieten krijgen. Maar er zijn ook nieuwkomers: begin maart opent het Amerikaanse Five Guys – met ‘handcrafted burgers’ – de tweede Nederlandse vestiging in het Paviljoen van Hoog Catharijne en op 23 april opent (boven spoor 1 en 2) de eerste Nederlandse zaak van de Amerikaanse TGI Fridays, waar ze kwaliteitsburgers, -steaks en -ribs serveren.

Van Italiaans tot Aziatisch
In het Paviljoen is er voor ieder wat wils. Van kwaliteitskoffie uit designkopjes bij Illy tot razendsnelle maar smaakvolle, verse pasta en tiramisu bij Vapiano. Bij Wagamama draait het om samen eten op zijn Aziatisch. Hier staan ‘ramen’ , curries, noedels en gerechten met gestoomde rijst op de kaart. De populaire The Seafood Bar uit Amsterdam gaat ook in het Utrechtse Paviljoen goede wijn en pure visgerechten serveren. Bij Exki kunnen gasten binnenkort terecht voor een verse, verantwoorde koffie en ontbijt, lunch of warme maaltijd gemaakt van lokale ingrediënten. The Döner Company tot slot serveert volgens beproefd recept de lekkerste broodjes Döner, Turkse pizza en Durum.

Uitgebreider foodaanbod én nieuwe winkels
Ook kunnen gasten nog steeds terecht bij Hagenouw eten&drinken, Chinees specialiteitenrestaurant Tai Soen en Gasterij PP. Met de nieuwe restaurantformules is het foodaanbod van Hoog Catharijne flink uitgebreid. In oktober openden al meerdere nieuwe restaurants in de Stadskamer, waaronder de HMS Host formules LEON, Comptoir Libanais en The Burger Federation, maar ook Starbucks, Salsa Shop, SLA en The Barn.  Met nog meer nieuwe horeca in het Paviljoen is Hoog Catharijne een echte hotspot voor fijnproevers geworden. Naast de nieuwe restaurants openen er de komende weken bovendien veel nieuwe winkels in Hoog Catharijne, zoals Chasin, Amazing Jewelry, Sandwich en Miss Etam.

Bron: Entreemagazine.nl

Adhoc bemiddelde namens Klepierre op deze toplocatie in Utrecht.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts