Mijn alerts Direct regelen
Menu

VITAM exploiteert Parkcafé Groen op Park 20|20 te Hoofddorp

Nieuwsitem

VITAM exploiteert Parkcafé Groen op Park 20|20 te Hoofddorp

Park 20|20 in Hoofddorp is het eerste kantorenpark geïnspireerd door de Cradle to Cradle® filosofie ter wereld.  Het Park combineert op een innovatieve wijze duurzame ontwerpen en een optimaal ecologische aanpak met een grensverleggende blik op zakendoen. Op het Park zijn  onder meer gevestigd BSH Huishoudapparaten, ANWB Reizen, FifPro, Bluewater en Plantronics. Centraal op het park ligt Parkcafé Groen. Dit paviljoen ter grootte van circa
300 m² is ook ontwikkeld volgens de Cradle tot Cradle gedachte. In het paviljoen wordt biologisch gekookt en worden veel lokale producten gebruikt (o.a. uit de eigen moestuin op het Park20|20). VITAM exploiteert sinds 1 januari 2017 het Parkcafé en zal invulling geven aan het complete F&B aanbod. VITAM past naadloos in het gedachtegoed van Park 20|20 door met een eigentijds concept aandacht te geven aan de thema’s gezond, duurzaam en hospitality. In het Parkcafé kunt u dagelijks terecht voor een ontbijt, kop koffie, gezonde lunch of diner, een borrel, vergadering of ander maatwerkevent.
De transactie werd begeleid door Adhoc horecamakelaars bv

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts