Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant De Pettelaar weer open!

Nieuwsitem

Restaurant De Pettelaar weer open!

Vanaf 1 januari heeft Restaurant De Pettelaar in ‘s-Hertogenbosch een nieuwe exploitant. De verbouwing is in volle gang en vanaf mei is men van harte welkom in het gezellige Brabantse familierestaurant.

Restaurant De Pettelaar ligt op een bijzondere plek. Dicht bij stad en ommeland en tegelijkertijd ‘buiten’, op een steenworp afstand van natuurschoon. Hier is alles aanwezig om het karakteristieke gebouw de uitstraling te geven die eigen is aan ‘Landleven’. Deze formule biedt vanaf ’s morgens 10:00 uur de mogelijkheid voor een ontmoeting in een uitnodigende Brabantse atmosfeer.
Bovendien kan men binnenkort tegen een lage prijs kiezen uit een menukaart die met zorg is samengesteld uit streekproducten. Een 3-gangendiner is mogelijk vanaf € 14,95. U kunt nu al met ‘Landleven’ kennismaken in onze restaurants De Croyse Hoeve in Aarle-Rixtel en ’t Stokske in Moergestel.

Restaurant De Pettelaar laat u genieten van De Smaak van Croy, afkomstig van de elf boeren en hun bedrijven rond het middeleeuwse kasteel Croy (Aarle – Rixtel). Van Croyse kruiden tot Croyse kaas, met bier uit eigen brouwerij. Met groenten vers van het veld.Restaurant De Pettelaar wordt voor ‘s-Hertogenbosch en omgeving opnieuw een gewilde locatie voor bruiloften, feesten en partijen.

Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen, kijk dan  op de website http://www.depettelaar.nl/.Elke veertien dagen krijgt u een nieuw inkijkje. Uw gastheer Terry vertelt u hoe de weg naar de opening verloopt.

Adhoc horecamakelaars b.v. begeleidde de verhuur van dit restaurant op deze bijzondere locatie.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts