Mijn alerts Direct regelen
Menu

Nieuwe horecaformule in pand aan Mient 22 te Alkmaar (voormalig La Cubanita)

Nieuwsitem

Nieuwe horecaformule in pand aan Mient 22 te Alkmaar (voormalig La Cubanita)

Door het grote succes van de formule was La Cubanita op deze locatie uit haar jasje gegroeid en is inmiddels verhuisd naar Verdronkenoord 102, een grotere locatie. Adhoc horecamakelaars werd gevraagd om een koper te zoeken voor de huurrechten en inventaris.

In de heer Stefanos Tzampazis en zijn echtgenote mevrouw Christina Dimitriou vond Bram Stokman van Adhoc de juiste personen voor deze locatie. Zij zullen een grill restaurant starten, gericht op kwaliteit en éénvoud. Het restaurant zal in eerste instantie 7 dagen per week geopend zijn van 17.30-22.30 uur. Naar gelang de behoefte zal mogelijk een lunchfunctie worden toegevoegd. Het restaurant krijgt in totaal circa 70 couverts. De gerechten worden in een openkeuken in het zicht van de gasten bereid. De Josper grill vormt 1 van de belangrijke eye-catchers tezamen met de droogkasten. De zaak wordt ingericht door Yvo de Ruijter Architectuur (www.ruitersarchitectuur.nl).De financiering is tot stand gekomen via Crowdfunding; een manier van financieren dat steeds meer voeten aan de grond krijgt in Nederland.

Wij wensen de heer Tzampazis en mevrouw Dimitriou heel veel succes toe!

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts