Mijn alerts Direct regelen
Menu

Sushi- en wokeigenaren nemen Etenstijd Tilburg over

Nieuwsitem

Sushi- en wokeigenaren nemen Etenstijd Tilburg over

TILBURG – 15 november 2013 De eigenaren van vier sushi- en wokrestaurants nemen Restaurant Etenstijd in Tilburg over. Jan Meurs jr. en zijn moeder Anita de Weijer droegen vrijdag alle aandelen over.

De formule is ijzersterk, dus we gaan er zeker geen sushi- of wokrestaurant van maken. Beide partijen bevestigen de transactie, waarover geen financiële mededelingen worden gedaan. De populaire eetgelegenheid Etenstijd aan de rand van het Leijpark bestaat sinds 2006.

2

De nieuwe eigenaren hebben op dit moment al restaurants in Breda en Roermond (Ume), in Rotterdam en in Papendrecht. Alle zaken werken net als Etenstijd volgens het all you can eat-principe.  De nieuwe eigenaren zeggen niets te gaan veranderen aan de huidige formule van Etenstijd, maar dat ligt niet contractueel vast. “De formule is ijzersterk, dus we gaan er zeker geen sushi- of wok-restaurant van maken”, zegt woordvoerder Michael Chen (45). Anita de Weijer blijft wel eigenares van het horecapand aan de Prof. van Buchemlaan.

Etenstijd heeft een afmeting van ruim 2.000 m² :
Kelder:                       circa 721 m²
Begane grond:          circa 700 m²
Eerste verdieping:   circa 640 m²

De transactie werd namens de familie Meurs begeleid door Adhoc horecamakelaars b.v. uit Gouda

 

http://www.propertynl.com/index-newsletter/sushi-en-wokeigenaren-nemen-etenstijd-tilburg-over/?pid=1

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts