Mijn alerts Direct regelen
Menu

’s Gravenweg 178 Capelle aan de IJssel verhuurd (voorheen de Dorsvlegel)

Nieuwsitem

’s Gravenweg 178 Capelle aan de IJssel verhuurd (voorheen de Dorsvlegel)

Het geheel gerenoveerde restaurant à 250 m², het koetshuis à 150 m², de prachtige tuin, terrassen en grote eigen parkeerplaats worden op dit moment afgebouwd en ingericht door de nieuwe exploitant. Over een tijdje zal Bungel’s Pannenkoekenrestaurant haar deuren open. Speciale aandacht zal er zijn voor kinderen. In de tuin zullen diverse speeltoestellen worden geplaatst en ook voor kinderpartijtjes of feestjes kan men er terecht. Bungel’s Pannenkoekenrestaurant wordt geëxploiteerd door Jeroen van de Kreeke en René van de Wetering. Zij exploiteren ook het even verderop gelegen (Alexanderpolder) indoor speelparadijs Bungelland. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de verhuur.

Huurpand van Adhoc Horecamakelaardij

In Bungelland ligt de nadruk op spelen met de mogelijkheid tot eten en drinken erbij, in Bungel’s Pannenkoekenhuis zal het net andersom zijn. Behalve een veelvoud aan pannenkoeken zal de menukaart ook andere (lunch)gerechten en snacks vermelden. “Maar we gaan er wel van uit dat negentig procent van onze gasten in de eerste plaats voor een pannenkoek komt aldus Van de Wetering. “Het moet een prima plek worden voor een dagje uit met de kinderen, maar ook voor feestjes en partijtjes. “Desgewenst verzorgt Bungel een compleet feestprogramma voor de kids.”

Bungel’s Pannenkoekenrestaurant gaat in augustus open.

Pand huren of kopen?

Bent ook opzoek naar een Horeca Pand? Bekijk het Ruime aanbod huur of koop panden.

Wilt u meer informatie over Adhoc Horeca Makelaars of heeft u vragen over ons aanbod?
Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts