Kantoor Bodegraven

Restaurant Gare Pompidou Woerden verkocht

Gare Pompidou, een geliefd restaurant in het centrum van Woerden, heeft nieuwe eigenaars. Rick van Bezooijen, Albert van Bezooijen en Peter Haspels nemen het stokje over. De nieuwe eigenaren kijken ernaar uit om het geliefde restaurant in zijn huidige vorm voort te zetten.
Restaurant Gare Pompidou Woerden verkocht
07 mei 2024·
Leestijd:

Rick van Bezooijen, Albert van Bezooijen en Peter Haspels zijn de nieuwe eigenaren van Gare Pompidou. Deze gedreven ondernemers zijn bekenden in de horecawereld. ‘Wat een geweldige kans om Gare Pompidou voort te zetten’, zegt Rick in februari in vakblad Misset Horeca al vol enthousiasme; ‘De droom was er al lange tijd om een restaurant te hebben in het centrum van Woerden. Ik kreeg Gare Pompidou als het ware in de schoot geworpen. Toen ik hoorde dat het te koop stond ben ik meteen gaan bellen.’
Gare Pompidou blijft behouden zoals het is. De sfeer van het treinstation, de goede Franse keuken en de uitgebreide wijnkaart. Ook alle medewerkers blijven er werken. ‘Zo kunnen Gare Pompidou-gasten hun vertrouwde restaurant blijven bezoeken’, vult Rick aan.
Brenda De Graaf en Michiel de Graaf nemen even gas terug. Maar hun ondernemersbloed staat niet stil. ‘Het is tijd voor nieuwe uitdagingen’, zegt Michiel. Ze blijven de ontwikkelingen van hun Gare Pompidou op de voet volgen.
Adhoc horecamakelaars bedankt de familie De Graaf voor de verkoop/verhuuropdracht en de fijne samenwerking. De kopers wensen wij veel succes met de voortzetting van Gare Pompidou.

Andere interessante nieuwsartikelen

Artikel Henk Sluiter in VG Visie Zomereditie 2025

VASTGOEDKANSEN IN DE HORECA: HOE ADHOC DE MARKT VORMGEEFT

Het nieuwe horecaseizoen is gestart en biedt interessante kansen voor vastgoedbeleggers en horecaondernemers. Expert Adhoc bespreekt de actuele trends in de Nederlandse horecamarkt, van groeiende steden, uitdagingen in stadscentra tot nieuwe ontwikkelingen, zoals de prestigieuze opdracht die het kantoor recent uitvoerde in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Directeur Henk Sluiter deelt zijn visie en is optimistisch. ‘Het gaat goed in de horeca: alles zit vol.’

Lees verder 05 jun. 2025
Back to top

Als eerste op de hoogte van het laatste horeca-aanbod

Plaats zoekopdracht