Kantoor Bodegraven

Bram Stokman al 20 jaar verbonden aan Adhoc horecamakelaars

Bram Stokman begon op 1 mei 2003 met werken voor Adhoc, na zijn stageperiode. Hij is nog elke dag blij met zijn keus en hij is nog lang niet van plan om weg te gaan!
Bram Stokman al 20 jaar verbonden aan Adhoc horecamakelaars
06 jun. 2024·
Leestijd:

Op 1 mei 2024 was het alweer 20 jaar geleden dat Bram in dienst kwam bij Adhoc horecamakelaars. Na zijn stage van de Hogere Hotelschool (start 1 mei 2003, nog een jaar eerder) wilde Bram graag blijven en Adhoc zag veel potentie in hem.
Bram: “ik doe mijn werk nog altijd met heel veel plezier, ik heb veel vaste opdrachtgevers waar ik al jaren mooi werk voor mag doen en werk samen met een team dat voelt als familie. Op naar de volgende 20 jaar!”
Henk Sluiter, directeur Adhoc horecamakelaars: “Bram is naast een fijne collega en compagnon een van de meest ervaren makelaars van ons kantoor. Hij heeft een gedegen kennis van zaken en een zeer groot netwerk in zowel de horeca- als de vastgoedwereld. Bram bedankt!”

Bram Stokman

Sinds 2003 werkzaam voor de afdeling bemiddeling en partner sinds 2014. Geboren in Alkmaar, woonachtig in Leiden. Hoofdzakelijk werkzaam in de globale driehoek tussen Den Haag, Utrecht en Alkmaar.

Opleidingen: Hoge Hotelschool Leeuwarden met een afrondende stage bij Adhoc, diploma Makelaar-Taxateur Onroerende Zaken, diploma Aanvullende Theorie Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed en diploma Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

Filosofie: Niets is onverkoopbaar!

Bram Stokman

Register Makelaar en partner

Andere interessante nieuwsartikelen

Artikel Henk Sluiter in VG Visie Zomereditie 2025

VASTGOEDKANSEN IN DE HORECA: HOE ADHOC DE MARKT VORMGEEFT

Het nieuwe horecaseizoen is gestart en biedt interessante kansen voor vastgoedbeleggers en horecaondernemers. Expert Adhoc bespreekt de actuele trends in de Nederlandse horecamarkt, van groeiende steden, uitdagingen in stadscentra tot nieuwe ontwikkelingen, zoals de prestigieuze opdracht die het kantoor recent uitvoerde in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Directeur Henk Sluiter deelt zijn visie en is optimistisch. ‘Het gaat goed in de horeca: alles zit vol.’

Lees verder 05 jun. 2025
Back to top

Als eerste op de hoogte van het laatste horeca-aanbod

Plaats zoekopdracht