Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant te koop Amsterdam

Adhoc

Restaurant te koop in Amsterdam

Wilt u binnenkort een restaurant openen in Amsterdam? En zoekt u daarbij een pand op een voor u perfecte locatie? Regelmatig hebben we prachtige panden te koop en te huur in onze hoofdstad. Daarnaast kunnen we u ook adviseren wat voor u een geschikte locatie in Amsterdam is om een restaurant te kopen.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod. Staat er momenteel niets voor u tussen? Neem gewoon eens contact met ons op, dan helpen we om dat geschikte pand voor u te vinden.

Een greep uit ons aanbod
Prachtige cafetaria ruimte te huur in Den Bosch plus-icon Prachtige cafetaria ruimte te huur in Den Bosch
Noord-Brabant · Huur · 200 m2
€ 50.000,-
per jaar
Al jaren een begrip in Apeldoorn plus-icon Al jaren een begrip in Apeldoorn
Gelderland · Huur · 330 m2
€ 55.000,-
per jaar
Paviljoen aan Rijksweg tussen Den Bosch en Eindhoven Verhuurd onder voorbehoud plus-icon Paviljoen aan Rijksweg tussen Den Bosch en Eindhoven
Noord-Brabant · Huur · 645 m2
€ 150.000,-
per jaar

Van geschikt restaurant tot financiering

Dan zijn er veel zaken om over na te denken. Bijvoorbeeld of u een bestaand restaurant wilt overnemen, of zelf iets nieuws wilt opstarten. En de locatie moet ook passen bij wat u wilt gaan aanbieden. Dan is het zaak om de financiering te regelen en de verzekeringen en dergelijke. Ook dan is het gewoon prettig om een ervaren makelaar in de arm te nemen die u hierin kan ondersteunen en adviseren.

Adhoc als horecamakelaar

We zijn al jaren actief in de horecabranche. Onze directies en staffunctionarissen zijn bijvoorbeeld erg bekend met vrijwel alle grote brouwerijen, hotelketens en horeca-exploitatiemaatschappijen. En ook de feitelijke gang van zaken in horecaondernemingen kennen we door en door. Daardoor kennen wij alle factoren die de opbrengst van een horecabedrijf kunnen beïnvloeden. Voor u is deze knowhow van groot belang.

Aangesloten bij de NVMRuime kennis en ervaring in horecabranchePersoonlijke benadering
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts