Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant te koop Amsterdam

Restaurant te koop in Amsterdam

Wilt u binnenkort een restaurant openen in Amsterdam? En zoekt u daarbij een pand op een voor u perfecte locatie? Regelmatig hebben we prachtige panden te koop en te huur in onze hoofdstad. Daarnaast kunnen we u ook adviseren wat voor u een geschikte locatie in Amsterdam is om een restaurant te kopen.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod. Staat er momenteel niets voor u tussen? Neem gewoon eens contact met ons op, dan helpen we om dat geschikte pand voor u te vinden.

Een greep uit ons aanbod
Mondo Mediterraneo Ristorantino en Traiteur te Amsterdam plus-icon Mondo Mediterraneo Ristorantino en Traiteur te Amsterdam
Noord-Holland · Huur · 125 m2
€ 34.800,-
per jaar
Horecaruimte in Amsterdam de Houthaven plus-icon Horecaruimte in Amsterdam de Houthaven
Noord-Holland · Huur · 172 m2
€ 27.550,-
per jaar
Goedlopende snackbar met eetcafe te koop in de Stevenshof in plus-icon Goedlopende snackbar met eetcafe te koop in de Stevenshof in
Zuid-Holland· prijs op aanvraag · 190 m2
prijs op aanvraag
Prachtig hoekpand in Woerden plus-icon Prachtig hoekpand in Woerden
Utrecht· Koop/Huur · 150 m2
Koop: € 450.000,- k.k.
Huur: € 35.000,-

Van geschikt restaurant tot financiering

Dan zijn er veel zaken om over na te denken. Bijvoorbeeld of u een bestaand restaurant wilt overnemen, of zelf iets nieuws wilt opstarten. En de locatie moet ook passen bij wat u wilt gaan aanbieden. Dan is het zaak om de financiering te regelen en de verzekeringen en dergelijke. Ook dan is het gewoon prettig om een ervaren makelaar in de arm te nemen die u hierin kan ondersteunen en adviseren.

Adhoc als horecamakelaar

We zijn al jaren actief in de horecabranche. Onze directies en staffunctionarissen zijn bijvoorbeeld erg bekend met vrijwel alle grote brouwerijen, hotelketens en horeca-exploitatiemaatschappijen. En ook de feitelijke gang van zaken in horecaondernemingen kennen we door en door. Daardoor kennen wij alle factoren die de opbrengst van een horecabedrijf kunnen beïnvloeden. Voor u is deze knowhow van groot belang.

Aangesloten bij de NVMRuime kennis en ervaring in horecabranchePersoonlijke benadering