Mijn alerts Direct regelen
Menu

Vacature JUNIOR-TAXATEUR

Vacature JUNIOR-TAXATEUR

Wil jij werken bij dé horecamakelaar van Nederland?

Voor ons taxatieteam zijn wij per direct op zoek naar een JUNIOR-TAXATEUR (1 FTE)

Profiel
Bij voorkeur ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (kamer Bedrijfsmatig Vastgoed) of zojuist afgestudeerd aan een geaccrediteerde HBO Vastgoed en Makelaardij opleiding die toegang geeft tot de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed.

  • Maximaal 2 jaar werkervaring in het vastgoed
  • Affiniteit met horeca (vastgoed) is een pré
  • Actieve en enthousiaste werkhouding
  • Commerciële en proactieve instelling
  • Na korte inwerkperiode in staat tot zelfstandig uitvoeren van taxaties

 

Bedrijfsinformatie
Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad, gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca. Ons kantoor is aangesloten bij de NVM, afdeling Business. Verder zijn wij als enige horecamakelaar aangesloten bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals, met name op het gebied van taxaties. Onze taxateurs zijn ingeschreven als Register Taxateurs Grootzakelijk Vastgoed in het NRVT. Dankzij onze uitgebreide kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij.

Wij bieden een aantrekkelijke baan, een prima salariëring (afhankelijk van ervaring en vooropleiding) met doorgroei- en bonusmogelijkheden en een heel goede werksfeer.

Contactinformatie
Interesse in deze interessante en afwisselende baan? Schrijf of email ons je sollicitatiebrief met uitgebreide curriculum vitae, t.a.v. Frank Merk, algemeen directeur (frank@adhoc-hm.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?Frank Merk RT, RICS Registered Valuer
Contact opnemen0182-533 355